......
Известие
Collapse
No announcement yet.
Как да научите кода на ICS по серийния номер на у-вото
Collapse
X
-
Пускам запитване до всички които са имали проблем с намирането на кода...
Днес извадих ИЦС-а и отдясно отстрани бяха серийния номер и други данни. Порових се и се оказа че за устройствата които са BECKER - BE2580 няма калкулатори, които да дават верен код... Аз опитах с един калкулатор, но кода не съвпадна... Пробвал съм и с 4ри 4-ки и с последните 4ри цифри на серийния номер, но пак без резултат. Моля, посъветвайте ме какво да направя, че без музика УМИРАМ! (и всичко стана заради един часовник...)
Alfa Romeo 166 2,4jtd, 150ps, 2002
In da club... Finally!
Comment
-
Първоначално публикувано от leffkocit Покажи съобщениеПускам запитване до всички които са имали проблем с намирането на кода...
Днес извадих ИЦС-а и отдясно отстрани бяха серийния номер и други данни. Порових се и се оказа че за устройствата които са BECKER - BE2580 няма калкулатори, които да дават верен код... Аз опитах с един калкулатор, но кода не съвпадна... Пробвал съм и с 4ри 4-ки и с последните 4ри цифри на серийния номер, но пак без резултат. Моля, посъветвайте ме какво да направя, че без музика УМИРАМ! (и всичко стана заради един часовник...)
Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от EMo0o Покажи съобщениеХоди да ти го разкодират в Студентски градAlfa Romeo 166 2,4jtd, 150ps, 2002
In da club... Finally!
Comment
-
Първоначално публикувано от leffkocit Покажи съобщениеСпоред теб как ги разкодират? Аз си мисля че е по същия начин както всички знаем... с калкулатори... Надали имат софтуера на Алфа за да разберат кода по друг начин... А калкулатори за ВЕ2580 няма точно доколкото се информирах. Или бъркам?Alfa Romeo 166 2.4 JTD '99
Alfa Romeo 166 2.4 JTDm '05
Comment
-
Първоначално публикувано от ACEHOB Покажи съобщениеКогато няма калкулатор има една друга далавера.
В чипа се записват данните от друг чип на който се знае кода. Почти на същият принцип по който се разкодират и касетофоните.0888 232 484 - Бобо Extreme Service
sigpic
Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super
Comment
-
Ааа... това е друга бира вече
Аз си викам в началото че щом дават картонче с номер, значи ще е калкулатор някакъв.. и си мисля, да не би да съ, толкова смотан да дам 140лв да ми свалят ИЦС-а и го свалих сам, но сега разбирам, че си заслужават парите момчетата...
ЕДИТ: Вече го разкодираха - 140 лв (с телефон съм). Заслужават си всяка стотинка. Пича даже ми остави частта от ИЦС-а която регулира парното за да не ми е студено докато го взема разкодирания ИЦС. После монтира всичко обратно и ми даде картонче с новия номер. Цялата процедура по разглабянето и сглабянето на всичко отне по 5 мин... и нищо не беше надрано или счупено (което си е малко учудващо за България)
Last edited by gioventi_insolenza; d.m.y г., 14:54.Alfa Romeo 166 2,4jtd, 150ps, 2002
In da club... Finally!
Comment
-
Първоначално публикувано от leffkocit Покажи съобщение...Вече го разкодираха - 140 лв (с телефон съм). Заслужават си всяка стотинка...
Comment
-
Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщениеКъде?Alfa Romeo 166 2,4jtd, 150ps, 2002
In da club... Finally!
Comment
-
Здравейте колеги.От търсачката попаднах на вашия форум.От скоро имам Либра 2,4 jtd.Вчера бях на диагностика след като ми закачиха сваления преди това акумулатор,ICS-a ми поиска ICS код и Код NAVI.Явно италиянците са ме прецакали,защото са ми дали само картонче с NAVIGATION CODE CARD.С две думи опрях до разкодирване.Молбата ми е ако знаете къде,могат да ми свръшат кадърно тая работа във Варна.Бивш собственик съм на АЛФА 155 и 166 и ми омръзна майсторите да ме гледат като чели съм кацнал при тях с поредната летяща чиния.Какво а направя като съм влюбен в италиянските автомобили.
Comment
-
Здравейте,колеги!Мой познат си вкара 166 от Холандия!Проблемът и е,че няма код карта и не може да си ползва функцийте на ICS-a.Изчетох всичко по темата и го приложихме,но без резултат.Ще помоля,ако някой знае начин,който не е описан тук да сподели.Много е далече София да я носим само за това.Оставям информацията от стикера на ICS-a.Модела е Сименс.Сериен номер AR1010042646/50. MLFB:5WK78101. SW 3.65
На всички отзовали се благодаря предварително.
Comment
Comment